2600 Vác, Deákvári Főtér 5.

Az intézményi HÁZIREND kiegészítése

17 Sze
0
0

Az intézményi HÁZIREND kiegészítése

 

Intézkedési terv a 2020/2021. tanévben a Váci Petőfi Sándor Általános Iskolában a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről

(forrás: EMMI 2020. augusztus 18-án kiadott, és 2020. szeptember 03-án kiegészítéssel módosított – INTÉZKEDÉSI TERV A 2020/2021. TANÉVBEN A KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZENLÉT IDEJÉN ALKALMAZANDÓ ELJÁRÁSRENDRŐL)

Az alábbi intézkedési tervben foglaltuk össze a szükséges intézkedéseket.

Jelen intézkedési terv, módosításig vagy visszavonásig marad érvényben, a módosítására a járványügyi helyzet alakulásától függően, a tapasztalatok figyelembevételével kerül sor. Tájékoztatjuk a tisztelt szülőket, hogy az Intézkedési terv egy olyan dokumentum, melynek megalkotása intézményi hatáskör, tudomásul vétele azonban mindenkire nézve kötelező érvényű. A benne foglaltak az EMMI iránymutatásait tartalmazzák, különös tekintettel arra vonatkozóan, hogy az iskolába járás mikéntjéről kizárólag felsőbb utasítás szerint járhatunk el. Kérjük, ne kérdőjelezzék meg az előírásokat, inkább azok betartására közös erővel törekedjünk!

 

Központi protokoll betartására vonatkozó helyi szabályozás

  1. FELKÉSZÜLÉS A NEVELÉSI ÉVRE, TANÉVKEZDÉSRE

 

1.1 Intézményünkben alapos, mindenre kiterjedő fertőtlenítő takarítást végeztünk, ennek végrehajtását és megvalósulását a vezetőség ellenőrizte.

1.2 A fertőtlenítő nagytakarítás elvégzése során figyelembe vettük a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ajánlását.

  1. AZ INTÉZMÉNYEK LÁTOGATÁSA, RENDEZVÉNYEK, KIRÁNDULÁSOK

2.1 Iskolánkat kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató tanuló látogathatja.

 Women Air Jordan 1 Mid “Crimson Tint” 852542-801 Pink White Online, Price: $88.58 – Air Jordan Shoes

Posted by: Category: Egyéb

Comments are closed

Top