2600 Vác, Deákvári Főtér 5.

Tájékoztatás a tanévkezdésről

27 aug
0
0

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

Szeretettel köszöntünk mindenkit a 2020/2021-es tanév kezdetén. Mivel a járványveszély nem múlt el, továbbra is legfontosabb feladatunk tanulóink, pedagógusaink, dolgozóink egészségének a megőrzése.
A kormány döntése szerint szeptember 1-én a hagyományos oktatási rend szerint elindul a 2020/21-es tanév.
Mivel reggelente az iskola épülete előtt a csoportosulás nem kerülhető el, ezért – a járványveszély ideje alatt – a tanulók maszkban érkeznek az iskolába, amit az osztályteremben nem kötelező viselniük. Mindkét épületbe csak alapos kézfertőtlenítés után léphetnek be!
A tanévnyitó ünnepélyre 2020. szeptember 1-én (kedden) kerül sor. Megjelenés ünneplő öltözetben! Szülői kiséret kizárólag az elsős tanulók esetében lehetséges, tanulónként maximum 2 felnőtt.

Kérjük az elsős szülőket, hogy a kitöltött formanyomtatványokat, illetve a személyes dokumentumokat (személyi, lakcímkártya, taj kártya) hozza magával.
• A hagyományos tanévnyitó helyett alsó tagozaton 8.00-kor az udvaron
• Felső tagozaton 9.00-kor tartunk egy rövid köszöntőt. az udvaron
• Rossz idő esetén mindezt az osztályfőnökök az első órák keretén belül tartják meg
Ez egyben az első tanítási nap is. Ezen a napon csak 12:00 óráig lesz tanítás, szúkség esetén felügyeletet biztosítunk. Azok a gyerekek, akik Önállóan mehetnek haza, erről szülői nyilatkozatot hozzanak magukkal. Szeptember 2-től már van napközi!
Iskolánk minden tanulója részére a tankönyvcsomag ingyenes–nem kell semmilyen igazolást hozniuk! Az állam által előírtaknak megfelelően a tankönyvek egy része tartós tankönyv, melyek az iskola könyvtárának tulajdonát képezik.
A tankönyvcsomagok kiosztása az első tanítási nap történik, ezért a gyerekek megfelelő méretű táskával érkezzenek.
Az előzetes egyeztetés alapján az elsős szülőket 16.30-ra várjuk, akik maszkban érkezzenek! Megkérem önöket, hogy a szülői megbeszélésre gyermekeket ne hozzanak magukkal!
A későbbiekről folyamatosan tájékoztatjuk tanulóinkat és a Tisztelt Szülőket is.

Köszönjük megértésüket!

Tisztelettel:
Csánki Sándor intézményvezetőadidas Yeezy 350

Posted by: Category: Egyéb

Comments are closed

Top